Ons doel

Wij zijn een netwerk van kerkplanters en kerkleiders en we bieden ondersteuning, richting en resources om kerken te laten groeien en nieuwe leven-gevende kerken te kunnen starten.

Leven-gevende kerken starten

Hoewel we iedere vorm van kerkplanting erkennen en toejuichen, heeft ARC zich erop toegelegd jouw succes als kerkstichter te ondersteunen op vier manieren

About-Process11

1. We helpen je
sterk te starten

We laten je zien hoe je een startteam kunt bouwen, fondsen kunt werven, een worship team en een kinderteam kan vormen en hoe je momentum kunt creëren zodat je vanaf de openingsdienst 'excellence' kunt uitstralen. Als je sterk start heb je een grotere kans om groter dat je ook sterk blijft.
About-Process21

2. We reiken uit naar
de niet-kerkelijken

Kerkbezoek neemt steeds verder af in Nederland, dus het is cruciaal dat we ons erop toeleggen de verlorenen te bereiken. ARC gaat helemaal over het helpen van kerken om cultureel relevant te blijven - gekarakteriseerd door Bijbels gefundeerd onderwijs, authentieke relaties en dynamische bedieningen voor jong en oud.
About-Process31

3. We bouwen relaties

Sterke relaties zijn een fundament voor groei op ieder gebied van het leven. Omdat het ARC netwerk groeiende is in dit land zul je deel zijn van een steeds groter wordende groep mensen die elkaars succes voor ogen heeft.
About-Process41

4. We ondersteunen financieel

We begrijpen dat er geld voor nodig is om Gods werk te doen. Daarom investeert ARC ook financieel in de visie om nieuwe kerken te starten.

Nieuwe kerken

Nieuwe kerken gestart in Nederland en Vlaanderen