ARC Leidersconferentie 2019

BETTER TOGETHER
Leadership // Worship & Creative // Community // Next Generation

Op 24 en 25 mei organiseert ARC Nederland een conferentie met nationale en internationale sprekers. Deze conferentie richt zich op voorgangers, kerkplanters, (potentiële) leiders, aanbiddingsteams en technici die hun kerk willen zien groeien en de wereld willen bereiken!

Ook zijn er breakout sessies met ervaren leiders, aanbidders, technici, jeugdleiders, kidswerkers etc. die jou meenemen in geweldig onderwijs waar jij de komende jaren mee aan de slag kunt om jouw kerk te versterken op het terrein waar God jou geroepen heeft.
______________

On May 24th and 25th, ARC Netherlands will organize a conference with national and international speakers. This conference is designed for pastors, church planters and (potential) leaders, worship teams and technicians who want to see their church grow to reach the world!

This conference also offers breakout sessions with experienced leaders, worship leaders, technicians, youth leaders, kids workers, etc., that will help you grow so that you can help strengthen your church in the area God has called you to.

mei 24

– 17:30