ARC Leidersconferentie 2018

See Your City
Leadership // Worship & Creative // Community // Next Generation

Op 1 en 2 juni organiseert ARC Nederland een conferentie met nationale en internationale sprekers. Deze conferentie richt zich op voorgangers, kerkplanters, (potentiële) leiders, aanbiddingsteams en technici die hun kerk willen zien groeien en de wereld willen bereiken!

Ook zijn er breakout sessies met ervaren leiders, aanbidders, technici, jeugdleiders, kidswerkers etc. die jou meenemen in geweldig onderwijs waar jij de komende jaren mee aan de slag kunt om jouw kerk te versterken op het terrein waar God jou geroepen heeft.
______________

On June 1st and 2nd, ARC Netherlands will organize a conference with national and international speakers. This conference is designed for pastors, church planters and (potential) leaders, worship teams and technicians who want to see their church grow to reach the world!

This conference also offers breakout sessions with experienced leaders, worship leaders, technicians, youth leaders, kids workers, etc., that will help you grow so that you can help strengthen your church in the area God has called you to.

Early Bird Tickets until April 15th!
Discount for groups of 5 people and more
Tickets below!

Sprekers // Speakers:

Daniel Floyd (Lifepoint Church)
Corey Williams (Impact Church)
Sebastiaan van Wessem (Thousand Hills)
Nicolas van Amerom (The Salvator)
Paul van der Boom (Best Life Church)
Prince Julius (City Changers)
Erald van de Ridder (City Life Church)
Irma van der Boom (Best Life Church)

Eventbrite - ARC conferentie 2018